top of page

Program

Klikk boksen under for å åpne programmet. Programmet blir ikke levert ut på papir så last ned, eller hold denne siden åpen for enkel tilgang til programmet. 

LMI Konseptgodkjent - Kvitteringsnummer 59805

 

Sosiale arrangement 

Bli kjent kveld 24. april

 

Kjære alle sammen!

 

Den 24. april ønsker vi å ha en "bli kjent" ettermiddag/kveld. Det vil da være mulighet for å oppleve en ribtur til Saltstraumen eller ølsmaking på Bådin Bryggeri. Både Saltstraumen og Bådin bryggeri er opplevelser i seg selv, og det er opp til deg hvilken opplevse du ønsker. Etter dette kan man avslutte kvelden i fellesskap på Peppes Pizza i hyggelig selskap med andre kongress deltakere og god mat. Vi håper at du vil ønske å være med oss og "bli kjent". Disse arrangementene vil ligge tilgjengelig under bookingen med egen påmelding og betaling.

 

Informasjon om Bådin Brygeri:

 

BÅDIN (baadin.com)

 

Bådin Bryggeri  ble grunnlagt i 2012 av en eklektisk gruppe gründere som inkluderte en ingeniør, en lege, en bibliotekar, en designer og en økonom. Bryggeriet har siden oppstart vært en pioner innen arktisk håndverksøl. Bådin har hatt fokus på nyskapning og tradisjon, og har bygget opp en stor portefølje av øl som høster ros både i inn- og utland. 

bottom of page