top of page

Foredragsholdere

Her finner du oversikt over utvalgte foredragsholdere til konferansen 2024. 

Ole Petter Hjelle

Lege, hjerneforsker og bestselgende forfatter -

                        en ekspert på kommunikasjon og formidling.

Ole Petter «treningslegen» Hjelle jobber i dag først og fremst som formidler av hvor viktig fysisk aktivitet er for fysisk og psykisk helse.

 

Norsk mester i maraton 1996, 20 NM-gull, én EM-bronse og kongepokal i formasjonshopping fallskjerm, årets «fantastiske formidler» 2016, forfatter av bestselgerne Sterk hjerne med aktiv kropp, Mat for hjernen, Lev til du blir 100: 7 nøkler til et langt og godt liv, og Det digitale dopet: hvordan bli kvitt skjermavhengigheten og Podkasten Hjernesterk med Mads Kaggestad - er bare noe som illustrerer Ole Petter Hjelle.

 

I tillegg til resultatene han har sett med sine egne pasienter, finnes det mye forskning som støtter oppunder de positive effektene til fysisk aktivitet. I tillegg til å ha en generelt positivt effekt på hjernen, kan vi redusere og forebygge risikoen for livsstilsykdommer, depresjon, hjerte- og karsykdommer, kreft og benskjørhet. 

 

Denne inspirerende, kunnskapsrike og energiske lege og hjerneforsker kommer fredag 26/4 og vil dele sin kunnskap med oss. Med sin  fantastiske formidlingsevne, som vil gi oss inspirasjon og motivasjon til å møte sykepleiehverdagen hjertevennlig og hjernesterk!

Ole_Petter_Hjelle_01 (4).tiff
bottom of page