Utstilling

 

Kjære firmarepresentant,

 

NSFs Landsgruppe av kardiologiske sykepleiere (NSF-LKS) inviterer herved ditt firma til å delta med utstilling under den årlige kardiologiske sykepleiekongressen som arrangeres på Clarion Hotel Energy, Stavanger 19.-21.oktober 2022. 

 

En viktig del av kongressen er utstillingene og mulighet for deltakere til å ha en god dialog med alle typer leverandører. Vi vil ha gode pauser i programmet slik at deltagerne får anledning til å besøke utstillingsområdet. Utstillerne vil ha plass nært kongressalen og pausematen. Utstillere vil derfor være synlig og tilgjengelig under hele arrangementet. NSF-LKS vil ha konseptgodkjenning i forkant av arrangementet. Kontrakt tegnes fortløpende for firmaer knyttet til LMI.

 

Den årlige kardiologiske sykepleiekongressen legger vekt på å fremme bruk av kunnskapsbasert praksis. Kongressen vil ha et variert program med innleide foredragsholdere, abstraktforedrag og posters. 

 

Priser for stand

Pris for seks kvm (2x3 meter) er kr.15 000,- eks moms. Ønskes større plass koster det kr. 2000,- per kvm eks moms. 

 

Deltakeravgift

Deltakeravgift for utstillere er på kr. 3250,- for tre dager, og kr 1090,- pr. dag. 

 

Informasjon om Den årlige kardiologiske sykepleiekongressen og link til påmelding på nettsiden til kongressen nsflks.com. 

 

Med vennlig hilsen

 

Hege Andersen Amofah

Leder NSF-LKS