top of page

Opplev Saltstraumen

Ribtur til Saltstraumen og havørnsafari

Saltstraumen er en opplevelse du må få med deg når du er i Bodø. På én tur kan du oppleve verdens sterkeste tidevannsstrøm, havørnsafari og havrafting. Saltstraumen er på sitt sterkeste fire ganger per dag- Basert på disse tidene tar vi deg dit i rib.

 

-En tur du sent vil glemme. Dette er en fartsfylt, spennende og morsom tur tilrettelagt for hele familien. Gjør deg klar for en vill opplevelse!

 

Hva er Saltstraumen?

Saltstraumen er et av Europe’s Wild Wonders. Hver sjette time tvinger opptil 400 millioner kubikkmeter sjøvann seg gjennom det 150 meter smale sundet. Strømmen kan få en hastighet på opptil 20 knop, noe somskaper kjeler som er opp til 10m i diameter- En attraksjon du ikke bør gå glipp av.

 

Havørnsafari og sightseeing

Havørna er Nord-Europas største rovfugl og vingespennet kan bli opptil 2,4 meter. Vi gjør flere stopp på vei til Saltstraumen, hvor vi forteller om omgivelsene og fokuserer på å få ørna nært båten. Så ikke glem å ta med kamera! Skipperne er kjent i området og forteller interessante historier knyttet til Bodø-området og svarer gjerne på spørsmål under turen.

Påmelding gjør du sammen med registrering til konferansen.

bottom of page